Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

You blocked me on facebook. And now you are going to die.



Αρχίζω να θυμώνω. Και αρχίζω να νοσταλγώ τον Στάλιν. Τον Σταλινάρα βασικά.
Παραπομπή: Δλδ δε σφάζουν Έλληνες και μετανάστες για την "πατρίδα" αλλά για θεσούλα στο δημόσιο
Συνεχίζω. Γιατί νοσταλγώ το Στάλιν κι ας μην τον έχω ζήσει. Καταρχάς εδώ άλλοι τον απεχθάνονται και δεν τον έχουνε ζήσει οπότε δε νιώθω πολύ εκτός θέματος. Γιατί ο Στάλιν ήταν ωραίος τύπος. Και μαζί με το κόμμα του είπαν να σταματήσουν τη σκέψη των ανθρώπων που κάνουν αυτά τα σχόλια.
Παραπομπή: Αντί για τη "λίστα Μητσοτάκη" δεν ξαναθυμόμαστε καλύτερα τη λίστα Λαγκάρντ και τις άλλες 4 παρόμοιες. Με την πλύση εγκεφάλου που δεχόμαστε, κοντεύουμε να τις ξεχάσουμε. Υπενθυμίζω ότι τα όποια αδικήματα κρύβονται πίσω από τις 5 λίστες, που αφορούν την αφρόκρεμα της ελληνικής κοινωνίας, πιθανότατα παραγράφονται στο τέλος του έτους. Όσο για το μικρό Κυριάκο, θα ήθελα να δω τι δουλειά θα εύρισκε αυτός, αν δε λεγόταν και Μητσοτάκης.
Υ.Γ. Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος.
Εδώ κρατάμε το υστερόγραφο κυρίως.
Γιατί τέτοιους ανθρώπους δεν τους θες. Δεν ελπίζεις να τους αλλάξεις μυαλά. Ελπίζεις να εξαφανιστούνε από τη γη όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι.
Παραπομπή: Μια χαρά μέχρι τότε δεν θα υπάρχει και ελλάδα απλά μια χωρα με μια μικρή μειονότητα που κάποτε λεγόταν έλληνες.
Και ξανά παραπομπή: Κ.κ.(Έλληνες;;;)πολιτικοι,
αντιληφτείτε επιτέλους, ότι οι κοκορομαχίες σας, οι μικροκομματικές σας επιδιώξεις, και τα ευφυολογήματα σας δεν συγκινούν εδώ και αρκετόν καιρό ΚΑΝΕΝΑΝ Έλληνα, τουναντίον ΕΞΑΓΡΙΩΝΟΥΝ τον χειμαζόμενο από την κρίση λαό, ο οποίος ΑΠΑΙΤΕΙ να εργαστείτε ομού για την έξοδο της χώρας από την κρίση, η οποία θα τερματίσει τα ιώβεια πάθη του! Διότι η ιώβειος υπομονή του έχει προ πολλού εξαντληθεί!!!Οι αλλεπάλληλες δημοσκοπήσεις προκαλλουν ,διότι καταδεικνύουν ότι συνεχίζετε να προτάσσετε του Εθνικού συμφέροντος τις προσωπικές σας μωροφιλοδοξίες! Πιο γλαφυρά δεν μπορεί να σας το εκφράσει κανένας..........
Εδώ τι να πρωτο-προσέξεις.
Λέω εδώ διάφορα που ακούγονται τρομακτικά. Και δεν εννοώ τα σχόλια. Το θέμα είναι, καταλαβαινόμαστε ή κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε; Αν δεν καταλαβαίνεις καλώς. Αν κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ μην μπεις στον κόπο να μου το σχολιάσεις.

Και αλλάζω θέμα. Στον Στάλιν(άρα) θα επανέλθω αργότερα, πιο εμπεριστατωμένα.

                Μεγάλωσα με κάποιες απόψεις. Εντάξει. Δεν είναι κακό απαραίτητα αυτό. Μεγάλωσα με κάποιες απόψεις και δεν τις πήρα απαραίτητα από τους γονείς μου όλες. Μεγάλωσα με έμφυτη την αίσθηση της υπακοής εάν σέβομαι αυτόν που δίνει τη διαταγή.  Μεγάλωσα ακόμα πιο πολύ και έμαθα την αξία και τη χρησιμότητα της πειθαρχίας. Δεν πειθαρχώ πάντοτε αλλά όταν δεν το κάνω, ειδικά για χαζό λόγο, τότε νιώθω άσχημα. Δεν πειθαρχώ πάντα γιατί μεγαλώνοντας έμαθα και την αξία της ανυπακοής υπό περιπτώσεις. Έμαθα ότι χρειάζεται κάποιον να δίνει εντολές αν θες να συνεργαστείς για ένα έργο μεγαλύτερο από τον εαυτό σου. Μπορείς κάποιες φορές να τις δίνεις κι εσύ. Ανακάλυψα ότι μου αρέσει να δίνω εντολές γενικώς αλλά αυτό είναι ένα συναίσθημα που προσπαθώ να το καταπιέζω γιατί είναι κακό. Εντολές δίνεις γιατί πρέπει κάποιος να δώσει και κάποιες φορές πρέπει να είσαι εσύ, όχι γιατί σου αρέσει να διατάζεις. Και αυτό το έμαθα μεγαλώνοντας.
                Και ξανά. Μεγάλωσα κι έχω πια κάποιες απόψεις. Εγώ τις λέω γραμμές αλλά κάποιοι σιχαίνονται τη λέξη. Δεν καταλαβαίνω γιατί αλλά ο καθένας έχει τα κολλήματα του. Ας πούμε μια γραμμή μου είναι ότι οι λέξεις έχουν τη σημασία που τους δίνει αυτός που τις λέει. Τώρα πια πιστεύω ότι ο γάμος είναι αχρείαστο πράγμα, ότι όσοι ξοδεύουν λεφτά σε αμάξια είναι ηλίθιοι, ότι δεν έχουν σημασία τα ρούχα που φοράς, ότι όσοι πιστεύουν ότι οι νέοι είναι άξιοι μεγαλύτερης προσοχής και σεβασμού επειδή είναι νεολαία είναι εντελώς ηλίθιοι και επίσης ότι οι νέοι λόγω απουσίας πειθαρχίας και εμπειρίας είναι και αυτοί με τη σειρά τους ηλίθιοι και δεν χαίρουν καμίας εκτίμησης μου. Έχω μάθει να είμαι ταπεινός υποτίθεται αλλά δεν μπορώ να το κάνω πάντα γιατί με εκνευρίζετε και κάπου πρέπει να σας βρίζω. Αν διαφωνείτε μπορείτε να πάτε να γαμηθείτε γενικώς γιατί δεν σας ρώτησα, αν ήθελα τη γνώμη σας θα σας ρώταγα.

Τελευταίο και τελειώνω. Δύο δρόμους έχει ο άνθρωπος για να εξελιχθεί.

Ή να σκοτώσει τον εαυτό του και να αφεθεί σε μία χωρίς όρια συγχώνευση με τους άλλους ανθρώπους, να υπερκοινωνικοποιηθεί, να ενωθεί με όλους τους τρόπους με τους υπόλοιπους ανθρώπους, να σχηματίζουν όχι ομάδα αλλά έναν πια καινούργιο οργανισμό στον οποίο τα κύτταρα θα είναι οι ίδιοι και να καταλήξει να μην υπάρχει αλλά να λαβαίνει ικανοποίηση μόνο από την ύπαρξη του(χωρίς να έχει συναίσθηση της όμως) σε ένα τέτοιο κατασκεύασμα.
Ή, να κόψει σιγά σιγά όλους τους δεσμούς που τον ενώνουν με τους υπόλοιπους ανθρώπους, να γίνει κύριος του εαυτού του, να χάσει την ανάγκη της κοινωνικοποίησης αφού θα μπορεί να καλύψει τις υλικές του ανάγκες και μόνος του, να απομακρυνθεί και να μην αναζητήσει, να μην έχει ανάγκη πια την παρέα, να μπορεί να αυτοϊκανοποιείται σε κάθε βαθμίδα, σε κάθε επίπεδο και να καταλήξει να γίνει ή θεός, ή θηρίο.

Ξεκίνησα περίεργα το κείμενο μου επειδή ήμουν εκνευρισμένος. Σας ζητώ συγγνώμη.

Οι παραπομπές είναι αυτούσια σχόλια αναγνωστών από σελίδα με ειδήσεις.

1 σχόλιο:

  1. Εαν αναδειχθεί ο αθρωπος στη βαθμίδα που θέτεις, ποια η ανάγκη της πειθαρχίας; Ποια η ανάγκη να υπάρχει εντολοδόχος; Αν από κύτταρο, από λειτουργική μονάδα εξελιχθείς σε Mewtow δεν υπάρχει λόγος για έργο μεγαλύτερο από τον εαυτό σου. Άσε που δεν υπάρχει τίποτα μεγαλύτερο από τον ίδιο σου τον εαυτό .

    Φιλικά Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή