Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Το πρώτο μου βιβλίο το λέγανε Στάλιν. Το δεύτερο θα το πω: "Κρέμα τον Χρουτσώφ"(από την κρεμάλα όχι το γάλα)



Πρόλογος

“Life is what you make it”

Ήρθε η ώρα για την ήττα. Και ήρθε η ώρα η ήττα να είναι εσείς. Ήρθε η ώρα της απογοήτευσης, του τρόμου, της νοσταλγίας. Ήρθε η στιγμή να φοβηθείτε όπως ποτέ άλλοτε. Ήρθε η ώρα και στιγμή να αναθεματίσετε την ώρα και τη στιγμή που με προκαλέσατε. Που με ειρωνευτήκατε. Που προκαλέσατε. Που πληγώσατε. Που θίξατε το κόμμα και την πολιτική του. Που νομίσατε θα με γονατίσετε. Που ανεβήκατε πάνω στο βουνό να με κοροϊδέψετε στο σταυρό. Στο σταυρό που ανέβηκα μόνος μου. Ήρθε η ώρα να κατέβω όμως. Να κατέβω και να σας καταστρέψω, να πνίξω τα παιδιά σας, να διαλύσω τα χρωμοσώματα σας, να αφανίσω το dna σας και να γελάσω πάνω από τη στάχτη σας.

Εν συντομία, ήρθε ο καιρός να ηττηθείτε.

Μέρος 1ο

«Ποιήματα που έπρεπε να γραφτούν»

Μετά την έναρξη των εργασιών του 1ου επίσημου συνεδρίου Σ.Κ. το οποίο ξεκινά επίσημα και με κάθε επισημότητα 20 Δεκέμβρη και τελειώνει στις 6 Ιανουαρίου(ξεεεεέρω τι σκέφτεστε), σε μία από τις πρώτες συνεδριάσεις καθιερώθηκε και ο επίσημος ορισμός της λέξης – επιθέτου: Ηλίθια-χοντρή(επίσημα). Ο προσδιορισμός ηλιθιαχοντρή, ο οποίος διαβάζεται και προφέρεται σαν μια λέξη δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο θήτα και το ντρή, έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που παρουσιάζονται αναλυτικά παρακάτω.
1)      Ο προσδιορισμός ανήκει μόνο σε άτομα γυναικείου φύλου δηλαδή δεν υπάρχει ηλιθιοςχοντρός(ακούγεται απαίσια). Αντίστοιχο σε ανδρικό χαρακτηρισμό είναι το δίποδο ζώο αν και πάει και για τα 2 φύλα το συγκεκριμένο.
2)      Ο όρος ηλιθιαχοντρή δεν χρησιμοποιείται ποτέ για μια χοντρή γυναίκα, ούτε και για μια χαζή. Τις ηλίθιες τις λέμε ηλίθιες(αν πρέπει να είμαστε κακοί) και τις χοντρές χοντρές(για τον ίδιο λόγο). Ούτε και χρησιμοποιείται για τον συνδυασμό των 2 αυτών χαρακτηριστικών. Δηλαδή αν μια κοπέλα είναι ηλίθια και είναι και χοντρή τότε αναγκαστικά, αν πρέπει αν της το πετάξουμε μέσα στη μούρη της επειδή μάλλον έχουμε πρόβλημα, τότε θα την πούμε ηλίθια χοντρή. Με κενό. Ή έστω χοντρο-ηλίθια. Που χρησιμοποιείται όμως αυτός ο θαυμάσιος όρος;
3)      Ο όρος ηλιθιαχοντρή χρησιμοποιείται σε κοπέλες οι οποίες όπως είπαμε ανεξάρτητα με το βάρος και την ευφυΐα τους επιλέγουν συνήθως ή κάποιες φορές ή έχουν επιλέξει σε περιπτώσεις τέλος πάντων να αντιδράσουν σαν ηλιθιεςχοντρές. Να επιλέξουν δηλαδή να δράσουν σα να μην μπορούν να κουνηθούν ΚΑΙ σα να είναι εντελώς ηλίθιες(τονίζω το ότι δεν έχει σημασία αν είναι όντως).
Παράδειγμα νο1: η φίλη μου η Ελένη είπε να κάνουμε πρόβα στις 6 και όταν φτάνουμε είναι με τα εσώρουχα και τρώει MacDonalds. Είναι μια ηλιθιαχοντρή.
Παράδειγμα νο2: η άλλη φίλη μου η Ελένη επιλέγει να κατουράει μέσα στο δρόμο μπροστά στους περαστικούς. Δεν έχει σημασία αν νιώθω να με κάνει ρεζίλι(γιατί δεν με ενδιαφέρει), είναι μια ηλιθιαχοντρή.
4)      Το ηλιθιαχοντρή χρησιμοποιείται με συγκεκριμένο τρόπο. Συνήθως επιλέγουμε να το χρησιμοποιήσουμε ανά τριάδες με γρήγορη και κακή άρθρωση. «Ηλιθιαχοντρή ηλιθιαχοντρή ηλιθιαχοντρή» που να ακούγεται κάπως σαν: «λιθαχοντρηλιθαχοντρηλιθαχοντρη». Ένας εναλλακτικός τρόπος αν και δεν προτιμάται γενικώς είναι να το φωνάζεις σα να φωνάζεις τη χειρότερη προσβολή στη γη, ειδικά σε αυτές που δεν το έχουν ξανακούσει και νομίζουν ότι τις λες χοντρές και ηλίθιες.
Οι πρώτες εκτιμήσεις του Συνεδρίου θα δημοσιοποιηθούν εδώ μαζί με παραπομπές και το κλείσιμο της διαδικασίας. Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Τέλος 1ου μέρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου