Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Και με το εργοστάσιο; Τι θα γίνει με το εργοστάσιο;

https://www.youtube.com/watch?v=E0rC6CMmTJA

Μιλάμε κάθε νύχτα όταν κοιμάμαι.

Μυαλό πολτός και κατά τα άλλα χορογραφίες δωματίου.
Σνάπτσατ και κατά τα άλλα είμαστε φίλοι.
Μισή χιλιετία απόσταση και κατά τα άλλα θα σε ξαναδώ.
Σημείωμα εισροής και κατά τα άλλα θα ζήσω μέχρι τα 80.
Συζήτηση για τον Παντελίδη και κατά τα άλλα είμαστε αγωνιζόμενη νεολαία.
Αγροτικά τρακτέρ και κατά τα άλλα ψηφίζω ανταρσύα.
Με λες αντιδραστικό και κατά τα άλλα είσαι αντιδραστικός μέχρι τα μπούνια.
Πολεμάμε το σύστημα και κατά τα άλλα πολεμάμε τον πόλεμο.
Θέλουμε ειρήνη κι ευτυχία για όλους τους λαούς και κατά τα άλλα όνειρό μας είναι να ζήσουμε στη Γερμανία και την Αγγλία.

Κι εγώ θέλω να μείνω στην Ευρώπη. Ακούω πως είναι γαμάτα. Έχει και πολύ πολιτισμό. Τι είναι στ' αλήθεια ο πολιτισμός; Που να ξέρω ο πολιτισμός τι είναι. Ποιος να το ξέρει τάχα; Δεν ξέρω ο πολιτισμός τι είναι, ξέρω την τιμή του μονάχα.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση χαρακτηρίζει του Αφγανούς οικονομικούς μετανάστες, όχι πρόσφυγες. Και τους λέει να πάνε να γαμηθούνε, να γυρίζουνε πίσω, είτε στην Ελλάδα είτε στη χώρα τους. Με το Αφγανιστάν όμως κανείς δε μίλησε να μάθει γιατί φεύγουν όλοι αυτοί, γιατί πνίγονται για να έρθουν τόσο μακριά από τα σπίτια τους. Ή ίσως να μίλησαν οι Αμερικάνοι. Κάτι θα ξέρουν και αυτοί για το Αφγανιστάν.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση χαρακτηρίζει τους Σύρους πρόσφυγες και ίσως (ίσως!) δεχτεί ορισμένους, όσους θέλει και της κάνουν. Η ΕΕ στέλνει βομβαρδιστικά και καταστρέφει τα σπίτια του λαού που μετά τους λέει πρόσφυγες, χωρίς να ξέρει κανείς πως έγιναν τέτοιοι. Η ΕΕ αν θελήσει θα κλείσει τα σύνορα της αφού έχει καρατομήσει τα σύνορα όποιου επιθυμεί να επιβάλλει την παρουσία της, το γιατί, βέβαια, κανείς δεν το ξέρει, ίσως κάτι όμιλοι ενεργειακοί να έχουν μια ιδέα αλλά μην το δένεις και κόμπο.

Το ΝΑΤΟ έχει 15 πολεμικά πλοία στο Αιγαίο με σκοπό να (παραπάνω από) διπλασιαστούν τον επόμενο καιρό. Και όλα αυτά ήρθαν εδώ για την αστυνόμευση της περιοχής. Κατάλαβες; Χρειάζονται πάνω από 30 πολεμικά υπερσύγχρονα πλοία από τους ισχυρότερους στρατούς στον κόσμο για να αστυνομεύσουν τις βάρκες με τους πνιγμένους που φτάνουν στην Ελλάδα και την Τουρκία, ενώ δεκάδες υπερσύγχρονα ΝΑΤΟικά αεροπλάνα βάλουν κατά τους μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα πιο πέρα. Παράξενο δεν έχω ακούσει και πολύ για τους Τζιχαντιστές τελευταία. Μάλλον θα νικάει η δημοκρατία στη Μέση Ανατολή. Με τη βοήθεια της μητέρας (καπιταλιστικής, προς αποφυγής παρεξηγήσεων) Ρωσίας βέβαια.

Η Τουρκία αφού συνεργάστηκε με τον ISIS όσο την έπαιρνε, μετά άρχισε να σκοτώνει Κούρδους (μαχόμενους και άμαχους) γιατί... εεεε γιατί κάτι πρέπει να κάνει και αυτή i guess. Ή γιατί απλά θέλει να έχει παρουσία στη Συρία και την εμποδίζουν οι κουρδικές μεινότητες-πλειονότητες στην περιοχή.

Και φυσικά μην ξεχνάμε ποτέ το Ισραήλ που, αφού συνεχίζει εποικισμούς και καταπάτηση εδαφών, σκοτώνει και κανέναν έφηβο (15χρονο) Παλαιστίνιο που κράταγε μαχαίρι ή πετούσε πέτρες γιατί βέβαια οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας και τους στρατού του Ισραήλ δεν έχουν άλλο τρόπο να αμυνθούν απέναντι στους αιμοσταγείς και φανατικούς Άραβες (που θέλουν να έχουν και κράτος!).

Και κατά τα άλλα η φάση είναι ίντερνετ, deadpool σινεμά, καφεδάκι στο Περιστέρι κάτω πεζόδρομο, κρασιά σε φτηνά μαγαζιά, φεησμπουκάκι, κάτω ο ρατσισμός με τρελά λινκς του τάδε που έβρισε τον πακιστανό, χαμός για το νέο μου κατοικίδιο που είναι γλυκύτατο, κανά τσιγάρο να χαλαρώσουμε γιατί έχουμε πολύ άγχος και κυρίως (κυρίως!) γαμάμε τους μπάτσους γιατί στο κάτω κάτω αυτοί φταίνε για όλα, σωστά;

Είναι να μη με πιάσουν τα ταξικά ρε Κώστα. Πάω να φάω τίποτα να ηρεμήσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου