Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Ποστ χωρίς τίτλο - ζωή εκτός ισορροπίας

κογιανισκάτσι

κογιανισκάτσι

Δεν βαριέμαι τη δουλειά, βαριέμαι να γυρίζω στο σπίτι. Τελικά η δουλειά μου απέχει 9,36 χλμ από το σπίτι. 19 χλμ περίπου την ημέρα.

κογιανισκάτσι

Τιν τιν τιν τιν τιν. Διάλλειμα. 1140 δευτερόλεπτα και μειώνονται. Πήγα να κάτσω. 1040 δευτερόλεπτα και μειώνονται. Κοιτάω το κενό. Κοιτάω το κενό. Κοιτάω το κενό. Κοιτάω το ρολόι. 840 δευτερόλεπτα και μειώνονται. Μπαίνει κάποιος στο καπνιστήριο. Δεν θέλω να μιλήσω. Αν όμως τον γνωρίζω θα μιλήσουμε αναγκαστικά. 700 δευτερόλεπτα και μειώνονται. "που είσαι σήμερα;". "Πύραυλο, εσύ;". "Παλετοποίηση". Βάζω νερό για να περάσει η ώρα. 600 δευτερόλεπτα. Κάθομαι. Κοιτάω το κενό. Η έκφραση μου είναι τραβηγμένη, κάποιοι το προσέχουν κάποιοι όχι. Κάποιοι το σχολιάζουν, κάποιοι όχι. Αδιάφορο. 400 δευτερόλεπτα και μειώνονται. Πάντα μειώνονται. Τα τελευταία λεπτά χαλαρώνω και δεν κουνιέμαι καθόλου. 180 δευτερόλεπτα και σηκώνομαι. Μπαίνω, βάζω γάντια, βάζω φουλφέης, κουμπώνω στολή και κοιτάω το ρολόι. 15 δευτερόλεπτα. 10. 5. 1. Μπαίνω. Τέλος 1ου διαλλείματος. 2400 δευτερόλεπτα για το επόμενο διάλλειμα. 25200 δευτερόλεπτα για το σχόλασμα. 950400 δευτερόλεπτα για το τέλος της σύμβασης.

κογιανισκάτσι

Ποδήλατο. Μεσημέρι. Σχόλασμα. Εθνική. Παράδρομος. Φορτηγά. Λακούβες. Πονάει το μπούτι μου. Θλάση. Ανηφόρα. Ζέστη. Ιδρώτας. Φανάρι. 4η ταχύτητα για να ξεκινήσω. Παλιά ξεκίναγα με 5η. 7η πια πολύ δύσκολα. Πονάω το μπούτι μου. Θλάση. Στρίψιμο στη Λένορμαν. Κατηφόρα. Ανηφόρα. Περιστέρι. Θηβών. Λακούβες. Ανησυχώ για το ποδήλατο. Ανησυχώ για μένα.

κογιανισκάτσι

Σπίτι. Αντίστροφη μέτρηση για ύπνο. Φαγητό. Δεν έχω όρεξη να μιλήσω με τη μαμά μου αλλά θέλει παρέα και στεναχωριέμαι. Στεναχωριέμαι όσο τρώω. Μιλάω όσο μπορώ. Έφαγα. Μπάνιο. Αναγκαστικά. Βαριέμαι να κάνω μπάνιο. Δουλεύω και αύριο έτσι κι αλλιώς. Τουλάχιστον με το νερό δεν ζεσταίνομαι. Ξαπλώνω. Κοιμάμαι. Ονειρεύομαι. Τουλάχιστον αυτό. Ξυπνάω βράδυ. Θέλω να ξανακοιμηθώ αλλά δεν έχει νόημα. Δεν θέλω να σηκωθώ αλλά δεν έχει νόημα ούτε αυτό. Δεν ξανακοιμάμαι και σηκώνομαι.

κογιανισκάτσι

κογιανισκάτσι

Υπολογιστής. Κογιανισκάτσι. Να ηρεμήσω πρέπει. Να ξεχάσω πρέπει. Να ξεχαστώ. Πήγε 11. Πήγε 12. 21000 δευτερόλεπτα μέχρι να χτυπήσω κάρτα. Και μειώνονται. 18000 δευτερόλεπτα μέχρι να ξεκινήσω για τη δουλειά. 17100 δευτερόλεπτα μέχρι να ξυπνήσω και μειώνονται.

κογιανισκάτσι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου