Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Εσύ βρίσκεις τη δύναμη που κάνει τα κουμάντα.


ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ

Φίλε;
Γιατί είσαι βλάκας;
Γιατί τα βάζεις με τον κάθε άσχετο;(βλέπε μετανάστες, πολιτικούς, κανάλια κλπ)
Αυτοί σε κυβερνάνε ή εσύ τους έχεις βάλει;
Γιατί το παίζεις ανήξερος τώρα; Μήπως είσαι όντως βλάκας; Ή σε βόλεψαν και τώρα ντρέπεσαι να βγαίνεις και να τους βρίζεις; Ξέρεις, το θέμα δεν είναι οι κωλοεκλογές και το τι κυβέρνηση θα βγάλουν. Τ’ αρχίδια μου θα πάρεις και μετά τις εκλογές. Το θέμα είναι να μάθουμε όλοι μαζί κάποια πραγματάκια από αυτές τις όμορφες διαδικασίες που συμβαίνουν μπροστά στα ευαίσθητα ματάκια μας.

ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ, ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΝΤΑ

Ίσως το έχεις ξανακούσει αλλά για να είμαστε σίγουροι θα αρχίσω από την αρχή.
Το πρόβλημα δεν είναι οι πολιτικοί που είναι λίγο μουνόπανα, οι μετανάστες που μας παίρνουν τις δουλειές(σοβαρέψου και άσε τους ανθρώπους ήσυχους), οι Γερμανοί που θέλουν να μας υποδουλώσουν(ίδιο με πριν) κλπ.
Για να μιλήσουμε σοβαρά τώρα… Το πρόβλημα είναι το Δαχτυλίδι.
Ναι ναι καλά διάβασες. Το Δαχτυλίδι της Δύναμης. Αυτό που ελέγχει όλα τα άλλα κλπ κλπ.
Που κολλάει αυτό που λέω; Θα σου εξηγήσω.

ΦΙΛΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

Οι πολιτικοί σου, τα κυβερνώντα κόμματα, η ΕΕ και οι λοιποί τραγικοί φορείς που ανακατεύονται είναι ο Σόρον. Ο κακός Σόρον ο οποίος θέλει να σκοτώσει τους πάντες και να τους έχει σκλάβους του για πάντα(ναι και τα 2 μαζί).
Αλλά θυμάσαι τι έλεγε ο Γκάνταλφ; Το πρόβλημα δεν είναι ο Σόρον. Ακόμα και αν κάποιος χρησιμοποιούσε το δαχτυλίδι και έβρισκε τη δύναμη να ρίξει το Σόρον από το σιδερένιο Θρόνο στο Μπάραντ-Ντουρ, τότε θα είχαμε έναν άλλον σκοτεινό άρχοντα στη θέση του. Και το θέμα είναι να μην έχεις κανένα. Για αυτό οι άνθρωποι(καλά όχι μόνο οι άνθρωποι) έτρεχαν σε 3 βιβλία και 3 ταινίες να καταστρέψουν το δαχτυλίδι.
Ακόμα και αν ρίξεις την όποια κυβέρνηση σου παρουσιαστεί, με ότι μανδύα και να φοράει, δεν θα είναι αρκετό. Γιατί πάντα η επόμενη θα φοράει το Δαχτυλίδι του υπάρχοντος συστήματος και με αυτό θα δρα και θα σκέφτεται.

ΚΑΘΕ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΚΡΥΒΕΙ ΜΙΑ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ

Μέσα σε αυτό το σύστημα δεν υπάρχει λύση με συμβιβασμούς. Μόνο με αλλαγή συστήματος διακυβέρνησης, οργάνωσης της οικονομίας και της κοινωνίας μπορεί να επιτευχθεί θετική εξέλιξη για το βιοτικό επίπεδο του κόσμου στο σύνολο του.
Μόνο με το να θεωρήσει τις ανάγκες του πληθυσμού το μόνο σκοπό της ανάπτυξης της οικονομίας, μπορείς να ελπίζεις να δεις την εξάλειψη της εκμετάλλευσης και τους εργαζόμενους να κρατούν αυτά που παράγουν για τους εαυτούς τους.
Σταμάτα να δουλεύεις για άλλους και να το θεωρείς και φυσιολογικό.
Σταμάτα να κλείνεις τα μάτια σου σε λύσεις που φοβάσαι να ακολουθήσεις.
Είσαι κορόιδο του αφεντικού σου εδώ και πολύ καιρό. Μήπως (λέω εγώ τώρα)να σταματήσεις να είσαι; Έτσι για να δεις τι θα γίνει ρε παιδί μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου