Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Άσχετο τραγούδι αλλά καλό

https://www.youtube.com/watch?v=XmJ9gUgy8UI

Η πιο χαρακτηριστική σκηνή που με έχει κάνει να μη θέλω να θέλω σεξ είναι στα φιλαράκια. Είναι ο Τσάντλερ και του λέει η Μόνικα κάτι για να κάνουνε σεξ. Κάτι που δε βγάζει πολύ νόημα δε θυμάμαι τώρα. Και αυτός φαίνεται διστακτικός και τη ρωτάει: "μα καλά θες να πάμε εκεί και να κάνουμε σεξ;". Με έκπληξη. Και πριν η Μόνικα του απαντήσει απαντάει αυτός: "Και εγώ διστάζω; Γιατί;". Ναι, ξέρω πως δε σημαίνει τίποτα αυτή η στιχομυθία από μόνη της αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς. Το νόημα είναι οτι, σαν μικρό έφηβάκι που ήμουνα τότε, ένιωσα να μου περνιέται μια τόσο μεγάλη ντροπή για αυτόν που δεν θα θέλει να κάνει σεξ όποτε του δίνεται η ευκαιρία.

Και λογικό ήταν, βέβαια μέσα στην όλη αγορίστικη υποκουλτούρα της ηλικίας και εποχής που το επιβάλλει με χίλιους τρόπους, να μου γεννηθούν ενοχές και τύψεις όποτε είχα την ευκαιρία (ή νόμιζα οτι είχα την ευκαιρία) να κάνω σεξ και δεν ήθελα. Πάντα όταν κάποιος δίπλα μου θέλει να ερωτοτροπήσουμε και εγώ δεν θέλω, νιώθω πολύ μεγάλες ενοχές και άσχημα για την ανορεξία μου. Ντάξει κάποιες φορές θέλω κι εγώ, δε λέω, αλλά όταν δεν θέλω. Αποτέλεσμα αυτού ήταν (και είναι) είτε να κάνω πράγματα με το ζόρι (με πολύ κακές συνέπειες) είτε να αρνούμαι άτσαλα και αγενώς και να φαίνομαι ΠΟΛΥ περίεργος.

Δεν θέλω να βγει από δω οτι φταίνε τα φιλαράκια και οι συμμαθητές μου στο γυμνάσιο που είμαι έτσι γιατί δεν φταίνει μόνο αυτοί. Θα μπορούσα (και ακόμα μπορώ δηλαδή, δεν πέθανα ακόμα) να το διαχειρίζομαι καλύτερα, να το εκλογικεύω και το συζητάω. Και μάλιστα, αν θέλετε να ξέρετε, τα έχω κάνει και αυτά κάποιες φορές. Άλλες φορές πέτυχε, άλλες δεν πέτυχε αλλά οκ.

Και θα μου πείτε: Ναι βρε Γιώργο, ντάξει, αλλά μην κάνεις σα μωρό, κανείς δε σ' ανάγκασε να πηδήξεις, χριστέ μου δηλαδή. Και η αλήθεια είναι οτι σωμαντική επιβολή δεν υπήρξε ποτέ. Όμως πως θα εμποδίσεις τον άλλον να σκεφτεί οτι δεν τον θες αν δεν τον γαμάς ανά τακτικά διαστήματα, όσο πιο συχνά αντέχεις και σας δίνεται ευκαιρία; Πως θα σιγουρέψεις οτι ο άλλος περνάει καλά και σε θέλει άμα δεν θέλεις να κάνεις σεξ παρά μόνο που και που και όποτε σου 'ρθει;

Δεν διαφωνώ με αυτές τις ερωτήσεις γιατί κι εγώ έτσι θα σκεφτόμουν. Αν δεν κάνω σεξ με την κοπέλα μου τότε σημαίνει οτι δε με θέλει. Αυτή την εικόνα μου έδωσαν τα φιλαράκια φίλε μου.

Για αυτό θα κόψω το πουλάκι μου και θα το πετάξω στα σκουπίδια. Για αυτό σας μισώ όλους. Γιατί δε γαμάω. Ορίστε, το είπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου